Office IT-Partner i Dalarna levererar IT-infrastruktur till små och medelstora företag i Dalarna. Företaget hade just förvärvat tre mindre bolag som nu skulle fusioneras. Utmaningen var att snabbt göra fyra företagskulturer till en och få den nya organisationen att arbeta mot samma mål.

Nova anlitades för uppdraget och startade en process där man tillsammans med hela personalgruppen tog fram nya mål och utarbetade en handlingsplan för att nå dit. Man arbetade även med bolagets företagskultur och värderingar.

– Nova är extremt professionella. De har utmanat oss i att själva värdera vårt arbete och gett oss bra verktyg att utveckla vårt bolag, berättar bolagets VD Andreas Gärdsback.

Resultatet lät inte vänta på sig. Personalen fick en mer positiv inställning till arbetet och bolaget fick en ny tydlighet, både externt och internt. Dessutom ökade lönsamheten.

– Jag kan varmt rekommendera Nova. De är ett av de bästa företagen jag har träffat när det gäller företagsutveckling och personlig coachning, säger Andreas Gärdsback.